mozambique-women-banner.png
Listening to the voice of your supporters, citizens, target group or network can be useful for your operations at several occasions
We can help!
This is what we can support you with
Our offer, Our values
  1. Citizen engagement

Ben je nieuwsgierig naar wat er leeft in je stad of dorp? Of wil je als stadsadministratie voeling houden met je burgers in een bepaalde wijk? We helpen je om Grootschalig te Luisteren en/of specifieke thema’s te onderzoeken aan de hand van foto’s/beelden. We zorgen ervoor dat elke stem telt, ook de stem in de marge. Als eindresultaat bezorgen we je de grote trends in cijfers, maar ook de verhalen achter de cijfers. 

2. Celebrate your organisation 

Heeft jouw organisatie iets speciaals te delen met de wereld? Vier je je 10jarig bestaan? Of sluit je een bepaalde periode af? We helpen ondersteunenje  graag om je impactverhaal te ontdekken door te luisteren naar je netwerk. We zoeken samen naar mogelijkheden om de menselijke verhalen, de kleine of grote successen (en waarschijnlijk ook tegenslagen) vast te leggen in woord, beeld, audio of video.

3. Impact evaluation

Wil je de impact van je NGO of organisatie grondig in kaart laten brengen door een extern team op het einde van een programmacyclus? Zo’n vraag laten we meestal aan ons voorbij gaan. We coördineren nooit zelf impactstudies, maar maken wel graag deel uit van het evaluatieteam als er gekozen wordt om specifieke verhalende/narratieve methodes in te zetten. 

4. Monitoring, Learning & Evaluation & Learning 

We begeleiden en ondersteunen je graag om sociale impact meting in te bedden in jouw organisatie. Wat moet je meten, wanneer en hoe om sociale impact in kaart te brengen?

5. Design and strategic planning

Ooit gedacht aan onbevangen luisteren naar je achterban of stakeholder netwerk als startpunt om je beleidsplannen of acties te voeden? We helpen je om verhalende feedback van mensen naar boven te brengen om je context beter in kaart te brengen of te onderzoeken wat je stakeholders écht belangrijk vinden voor de toekomst.

6. Action-research

Actieleren door een Luisteronderzoek de doen of de stem van mensen naar boven te brengen aan de hand van beelden? ….

7. Citizen science

Wil je als universiteit of stad graag burgers uitnodigen om actief mee te doen aan een fijnmazig onderzoek? Wij helpen je om, naast harde data, ook de beleving van mensen te capteren. Door verhalende feedback te vragen van mensen, kan je een andere laag toevoegen aan je onderzoek.

OH Helvetas 2.png

Inspired? Want to discuss your ideas or challenges you face in your organisation? We'd love to hear from you!

Get in touch

Write us at contact@voicesthatcount.net

Follow us over Linkedin

Subscribe to our newsletter here